”The ‘Forward Strategy’ for Failure”

Nytt nummer av The Objective Standard är på väg. Men redan nu kan man läsa Yaron Brook och Elan Journos artikel ”The ‘Forward Strategy’ for Failure”. Ett utdrag:

The elections in Iraq were touted as an outstanding success for America, but the new Iraqi government is far from friendly. It is dominated by a Shiite alliance led by the Islamic Daawa Party and the Supreme Council for Islamic Revolution in Iraq (SCIRI). The alliance has intimate ties with the first nation to undergo an Islamic revolution, Iran. Both Daawa and SCIRI were previously based in Iran, and SCIRI’s leader has endorsed Lebanese Hezbollah, a terrorist proxy for Iran.7 Teheran is thought to have a firm grip on the levers of power within Iraq’s government, and it actively arms and funds anti-American insurgents. The fundamental principle of Iraq’s new constitution—as of Iran’s totalitarian regime—is that Islam is inviolable.

Läs hela!

En reaktion på ””The ‘Forward Strategy’ for Failure”

  1. De är så kloka, de där objektivisterna. ;-)

    Nej, allvarligt talat: det är tragiskt. Det kommer att ta ett par generationer innan dessa insikter om altruismens fördärvlighet på allvar slår igenom. Och samtidigt existerar det islamistiska hotet *idag*.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.