Dagens citat

“Ethnicity” is an anti-concept, used as a disguise for the word “racism” — and it has no clearly definable meaning. . . . The term “ethnicity” stresses the traditional, rather than the physiological characteristics of a group, such as language — but physiology, i.e., race, is involved . . . . So the advocacy of “ethnicity,” means racism plus tradition — i.e., racism plus conformity — i.e., racism plus staleness. — Ayn Rand, The Voice of Reason

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.