The Leonard Peikoff Show

Många av er känner säkert till Peikoffs podcasts. Men jag råkar också veta att en del av er inte känner till Peikoffs gamla radio show. Under 1990-talet hade Leonard Peikoff en egen radio show där han diskuterade dagens nyheter, grundläggande filosofiska frågor och kultur. Peikoff är, som dessa program visar, en briljant kommunikatör och debattör. Ett efter ett har utvalda avsnitt från Peikoffs show tillgängliggjorts på AynRand.org och ARC-TV. Ni finner dem på ARC-TV.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.