Öppna ögonen

Alla dessa fega agnostiker som vägrar studera fakta, vägra ta reda på vad det handlar om, vägrar tänka, vägra se sanningen – utan bara glömmer bort, låtsas som att de inte vet, inte kan veta, att det är omöjligt att veta – och sedan rationaliserar alltsammans med att säga att inget viktigt står på spel. Ni bör skämmas. Vilka talar jag om? De som vägrar ta ställning för Israel och mot hennes fiender: militanta islamister.

Detta trots att det numera är lättare än någonsin att ta reda på sanningen tack vare Internet. Detta trots att bevisen är överväldigande till fördel för den ena parten. (Israel om någon undrar.) Detta trots att man måste vara den värsta verklighetsfrånvända, nihilistiska postmodernisten för att intala sig själv att det inte finns en objektiv sanning i frågan.

Vad står på spel? Varför ska man bry sig? I grund och botten är det en fråga om rättvisa. Men i det vidare perspektivet är det fråga om självförsvar. Israel bekämpar en gemensam fiende till västvärlden, vår civilization och vår frihet: islamisk fundamentalism.

Den som vill fortsätta blunda, stoppa huvudet i sanden, och rationalisera kan sluta läsa nu. Ni har, trots er förbannade agnosticism, redan bestämt er. Jag riktar mig bara till er som inte har bestämt sig för om ni tänker använda er av ert förnuft eller inte.

Jag kommer att göra den här konflikten ännu klarare och tydligare än vad den redan är. Och som vanligt är det de islamiska fundamentalisterna som gör konfliktens natur kristallklart. Via Diana Hsieh upptäckte jag en vidrig kvinna som verkligen lägger korten på borden när hon öppet säger varför hon ger Hamas sitt moraliska stöd.

Se videon här.

Den som behöver ännu mer – i ljuset av det överflöd av fakta som finns tillgängligt för vem som helst – för att kunna ta ställning, har jag svårt att ta på allvar som människa. De bör genast placera sig själva på ett mentalt vårdhem eftersom de har förlorat all kontakt med verkligheten. Moraliskt sett måste man fördöma dem för eftersom de evasioner som krävs för att nå ett sådant tillstånd är så fantastiskt omfattande att det inte finns någon ursäkt för det.

2 reaktioner på ”Öppna ögonen

  1. Här finns en transcript av dialogen:

    http://www.newsrealblog.com/2010/05/11/for-it-msa-student-confesses-she-wants-a-second-holocaust/

    Tidigare var ledande palestinska företrädare mer öppna om sina intentioner.

    Den palestinska nationalismens fader, Haj Amin al-Husseini, uppviglade redan på 1920-talet till massakrer på judar och slöt 1941 en allians med Hitler där han i utbyte mot ett löfte från Hitler att även alla judar i Mellanöstern skulle utrotas organiserade en muslimsk SS-division. Detta var för övrigt långt innan Israel bildades, vilket visar på hur absurt det är att skylla det palestinska våldet och hatet på påstådda israeliska övergrepp.

    Och ännu på 1950- och 60-talen talade arabiska ledare öppet om hur de skulle massakrera judarna. Efter de israeliska segrarna i krigen 1967 och 1973 så började de flesta arabiska ledare sluta tala om det. Det finns dock anledning att misstänka att det bara är för att de efter dessa nederlag insåg att de inte kan vinna en direkt militär seger mot Israel i dagsläget, och att de istället måste inrikta sig på att vinna omvärldens sympati för att försvaga Israel, och då är det inte så smart att tala öppet om hur man vill förinta judar. Då och då så hör man också fortfarande ibland såna här erkännanden, vilket stärker misstankarna om att de egentliga målen inte ändrats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.