För er kännedom

Hej kära läsare,

Imorgon åker jag till Hamburg med bandet. Jag kommer inte hem igen förrän den 12 juli. Och sedan åker iväg igen den 15 juli och kommer inte hem igen förrän den 25 juli. Så jag är rädd för att denna blogg kommer att vara ovanligt tyst. Jag kommer troligtvis inte att ha tillgång till någon dator under tiden jag är ”on the road”. Så jag kommer inte heller att kunna publicera några kommentarer. (Jag vill inte stänga av moderatorfunktionen.)

Jag är mer än säker på att ni kommer att ha en trevlig sommar ändå.

Så ha det så bra. Vi ses snart igen!

– Carl

3 reaktioner på ”För er kännedom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.