The Skeptic’s Handbook

The Heartland Institute har gjort många bra saker för att argumentera mot teorin om global antropogen uppvärmning. De arrangerade i våras en konferens där 800 klimatrealistiska vetenskapsmän, akademiker och intellektuella kunde mötas och diskutera. Bland annat fick Yaron Brook tala.

Nyligen publicerade de också en mycket bra pamflett som heter The Skeptic’s Handbook av Joanne Nova. Det som är så bra med denna pamflett är hur den behandlar ämnet. Det är en essentialiserad redogörelse av de viktigaste och vanligaste vetenskapliga argumenten. Många pamfletter som syftar till att ge en överblickande diskussion dränker ändå ofta oss i en ohanterlig mängd av, mer eller mindre, oväsentliga detaljer. Joanne Nova håller sig till saken, stannar där, och kommer direkt till poängen.

Så läs och sprid denna pamflett till alla ni känner.

En reaktion på ”The Skeptic’s Handbook

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.