Och nu lite reklam

Som en del av er kanske redan vet, är jag med i ett band som heter The Fallen Empires. Förra året jobbade vi större delen av sommaren med att spela in en skiva. Sedan slutet av förra året kan man numera köpa ett exemplar av vår skiva. Den heter ”As Of Yet” och vi är mycket stolta över den. Så besök vår hemsida: www.TheFallenEmpires.com och lyssna lite på skivan.

Om ni tycker om vad ni hör och ni vill hjälpa ett band på traven, då kan och bör ni köpa ett exemplar. Hur? Skicka ett e-mail antingen till mig: carl.svanberg@gmail.com eller också till thefallenempires@gmail.com, med ert namn och adress. Sedan skickar jag en kopia hem till er, i utbyte mot 100 kr + frakt. Om ni väljer att skicka ert e-mail till bandets officiella e-mailadress, se då gärna till att använda ”As Of Yet” som rubrik. Då blir det lättare att hålla reda på alla e-mail.

2 reaktioner på ”Och nu lite reklam

    • Ciryon: Trevligt att du tycker det. När finns det på iTunes? Jag vet inte. Men vi jobbar på att kunna sälja låtarna var och en i MP3-format. Om det blir på iTunes eller någon annanstans, vet jag inte. Det är inte jag som sköter det just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.