Intervju med Alex Epstein

Det finns en mycket trevlig intervju med Alex Epstein, från Ayn Rand-institutet, på radiostationen KRMS. I intervjun förklarar Epstein hur dagens utveckling i USA påminner väldigt mycket om utvecklingen i Ayn Rand roman Atlas Shrugged, hur orsaken till den ekonomiska krisen är för mycket konsumtion, varför den primära boven är centralbanken och att lösningen är laissez-faire kapitalism inom bankväsendet. Med mera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.