Dagens last

Jag står inte ut i detta väder. Det suger livslusten ur mig. Bland annat därför är det lite dött här just nu. En annan anledning är att jag har varit fullt upptagen de senaste dagarna med att spela in en ny demo. Något jag lär fortsätta med även nästa vecka. Men jag har idéer och texter på gång. Men under rådande omständigheter kommer jag inte att ha tid eller lust att skriva och publicera dem förrän om några dagar.

Två saker vill jag dock uppmärksamma innan nästa ordentliga uppdatering. Det första är att man numera kan lagligt ladda ned och läsa Jerry Kirkpatricks bok In Defense of Advertising: Arguments from Reason, Ethical Egoism, and Laissez-Faire Capitalism. Jag har inte läst hela, men jag gillade det lilla jag läste av den när jag besökte en vän under mitt Stockholmsbesök.

Det andra är att jag idag fick in ännu en insändare i dagens Helsingborg Dagblad. Insändaren handlar om varför staten borde skiljas från skolväsendet helt och hållet. Jag har även skickat in insändaren till DN, SvD och Sydsvenskan. Och nu vet jag inte om den har eller kommer publiceras i några av dessa tidningar, men skulle ni få syn på den får ni gärna höra av er. I HD såg det ut så här:

Det verkar som att om man vill skriva insändare och få dem publicerade, då skulle jag rekommendera er att skriva till er lokala tidning. I HD får jag i princip allt jag skickar in publicerat. Men det har nog bara hänt någon enstaka gång att jag har fått in en insändare i DN och SvD. Det är så klart alltid bättre att få sina insändare publicerade i större tidningar, men det är inget argument för att inte försöka nå den publik man kan nå.

Om någon vill ha tips och råd på hur man skriver insändare, då rekommenderar jag er tills vidare att läsa ”Writing a Convincing Editorial” och ”How to Write an Effective Letter to the Editor” av Robert Tracinski. Och om ni vill ha fler tips, kan ni gärna höra av er till mig.

5 reaktioner på ”Dagens last

  1. Det där med lokalpress stämmer rätt bra. På den tiden jag brydde mig om att skriva insändare fick jag oftast in dem i Eskilstuna-Kuriren och Folket. SvD och andra storstadsdrakar var mera ”rysk roulett”.

  2. Ey Sally, wadaaap!! Nice little place you got here… c ya over and ouuuut.

    /Hästír & Hästíjân

    PS. We deleted some drum tracks for Numb. And a bug deleted all Stony road drums. Be here 5.30 tomorrow morning. See you. Not.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.