3 reaktioner på ”Ny insändare i HD!

  1. Detta är en helt suverän filosofisk insändare i kondenserad form.

    Carl Svanberg är enligt mig Sveriges nyttigaste debattör. Idag anses Johan Norberg vara den intellektuella högerns talesman – pyttsan! Det han kommer med är bara isolerade fakta (utan djupare teori bakom sig) som rapas upp en efter en. En slags mosaik av Economist-notiser. Detta har noll inflytande på de idéer som cirkulerar i samhället. I kontrast till detta ställer vi sedan Carl… som skriver flera mindre artiklar med stringenta resonemang kring ett ofta dagsaktuellt ämne – där det alltid finns en koppling till fundamentala principer. Till min stora förtjusning börjar han dessutom bli alltmer frekvent publicerad i dagspressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.