En sak i taget

Vet inte varför men jag känner att jag bara vill slänga ut det. Jag har, i poäng räknat, fixat min fil. kand. i praktisk filosofi. Jobbar, som sagt, nu på min nästa examen. Om det blir en master eller magister har jag inte bestämt mig för ännu. I vilket fall som helst återupptar jag inte mina filosofistudier förrän i höst. Vi får se då. Ska ansöka om min examen nu i dagarna. Ett litet steg för Carl Svanberg, ett stort steg för…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.