Arbetslinjen!

Imorgon börjar jag mitt nya jobb. Jag vet inte hur mycket jobbet kommer att ta på mina (mentala) krafter. Det är omöjligt att säga i förväg. Men jag vill redan säga att jag kanhända kommer att blogga lite mindre framöver på grund av detta. Förhoppningsvis blir det inte så. Men om det nu blir så, då får ni nog vänja er vid att jag kanske bara uppdaterar bloggen i slutet av veckan eller under helgerna. Vi får se helt enkelt.

6 reaktioner på ”Arbetslinjen!

 1. Alexander: Det kommer jag att göra! Allt jag kan säga just nu är att det går rätt bra för för mig med tanke på att jag är nybörjare. Jag har idag sålt för 1050 kr i fem timmar. Rätt trevlig ”timlön” med andra ord ;) Och jag lär mig något nytt varje dag.

  Jag bör kanske förtydliga lite. Jag säljer alltså ”face-to-face”. Jag går runt på stan och trakasserar förbipasserande. I början var jag rädd och blyg för att prata med totala främlingar, men den känslan går över rätt snabbt. Jag har länge sagt att jag skulle vilja ha ett jobb där man får betalt för att prata. Och det är ju precis det som jag har fått! :D

  En annan sak som har slagit mig är att med Teliakunder som enda undantag,är alla andra emottagliga för argument. Jag har under två dagar utvecklat ett patologiskt hat för teliakunder. De är religiösa. Det finns ingen annan förklaring. De hade fortsatt att köra med Telia om man så gav bort ALLT gratis till dem!

  :D

  Alla andra potentiella kunder är oändligt mycket mer villiga att lyssna på vad man har att säga.

 2. Det är för min del bara provision. Och jag är väl ärligt talat ingen jättebra säljare än så länge. Men jag blir hela tiden bättre. :)

  Vad är det för IBM-jobb?

 3. Coolt! :D Hoppas du tycker det är roligt! Jag minns en gång när jag skulle göra en beställning från Apple och fick ett samtal från en svenska därifrån. Blev lite överraskad ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.