”Should the U.S. make deals with Iran and Syria?”

The Donald and Paula Smith Family Foundation hade för ett tag sedan en paneldiskussion med temat ”The Time for Talks: Can and should the U.S. make deals with Iran and Syria?” Yaron Brook företrädde Ayn Randinstitutets syn på saken. Jag har inte haft tid att se den ännu men jag utgår ganska kallt ifrån att Brook levererar som vanligt. (HT: Wolfenstein.)

En reaktion på ””Should the U.S. make deals with Iran and Syria?”

  1. Jag har sett den och Brook levererar. Det är fyra i panelen så det blir inte så mycket tid för honom, men han får ändå mest tid av dem fyra och går ur debatten som segrare — enligt mig i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.