Varför?

Jag har, som ni märker, gått över till WordPress. Varför? Well, till en början berodde det på att jag blev inspirerad av Sebastian Weils beslut att byta som ett sätt att protestera emot Google. Sedan upptäckte jag medan jag började mecka med att gå över till wordpress att det dessutom verkar mycket bättre. Så jag hade, förr eller senare, nog gått över hit i vilket fall som helst. Och så var det med den saken.

4 reaktioner på ”Varför?

  1. Kanske är det bara jag men jag tycker kontrasten blev lite väl stark för behagligt läsande av längre texter… Annars ser det väldigt bra ut. Och bara du fortsätter blogga är jag nöjd! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.