Isesco vs yttrandefrihet

Den islamiska kulturella samarbetsorganisationen, Isesco har nu gått ut och hotat med en ekonomisk och kulturell bojkott, om Danmark inte officiellt ber om ursäkt för de tolv teckningar på profeten Muhammed som publicerats av tidningen Jyllands-Posten. Så dessa onda muslimer vill alltså att Danmark ska officiellt be om ursäkt för att det är ett fritt land där människor har rätt att tycka, tro och säga vad man vill. Detta är någonting som Danmark inte ska be om ursäkt för. Detta är någonting de ska vara stolta och glada över. Jag hoppas vidare att Danmark ber dessa muslimer att dra åt helvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.