Greenspan är en bluff

Stefan Karlsson skriver i en ny artikel om det värdelösa arbete som den lögnaktige hycklaren Alan Greenspan har gjort under sina 18 år som ordförande för den amerikanska riksbanken. Karlsson visar hur Greenspan kraftigt har inflaterat penningmängden i USA och att hans inflationspolitik direkt orsakat en massa ekonomiska problem. Karlsson betonar att eftersom Greenspan är bekant med den österrikiska skolan, kan han knappast hävda att hans dåliga politik har varit ett ”oskyldigt” misstag. Nej, Greenspan måste veta att han inte är något annat en enda stor bluff!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.