Greta Thunberg borde skämmas

I det senaste avsnittet av Power Hour, förklarar Don Watkins varför Greta Thunbergs hysteriska utbrott vid FNs klimatmöte är inget annat än ovetenskapligt nonsens. Han poängterar också att om Greta får som hon vill, och vi drastiskt minskar eldningen av fossila bränslen och den ekonomiska tillväxten, då kommer vi att döma människor till död och lidande. För detta bör Greta—och hennes lika hjärntvättade sympatisörer—skämmas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.