Objektivisterna tar över “The Rubin Report”

Igår kom det fram att Dave Rubin, mannen bakom en av YouTubes mest populära intervjuprogram The Rubin Report, har intervjuat en lång rad objektivister som Harry Binswanger, Onkar Ghate, Greg Salmieri och Yaron Brook.

Dagens unga törstar efter idéer och genom The Rubin Report kommer nu förhoppningsvis tusentals och åter tusentals att för första gången få ta del av nya, radikala och, viktigast av allt, rationella idéer.

ARI har gjort en playlist med de fyra första intervjuerna i vilken Onkar Ghate, Tara Smith, Yaron Brook och Greg Salmieri behandlar filosofiska ämnen som själviskhetens natur, den fria viljan, konflikten mellan förnuftets tidsålder och vår alltmer tribalistiska tidsålder, och det goda livet.

Om du verkligen värderar förnuftet och vill leva i en rationell kultur, lev då som du lär och se till att så många av era vänner och bekanta får ta del av denna playlist. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Gör något: Sprid länken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.