Bill Whittle slaktar vänsterns fantasier

Bill Whittle från PJTV:s Afterburner, fullständigt slaktar vänsterns relativistiska fantasier om USA:s atombombning av Japan. I synnerhet slaktar han Jon Stewarts vidriga nonsens om att Harry S Truman var en krigsförbrytare (som förtjänar att hamna i samma moraliska kategori som Adolf Hitler). Atombombningen av Japan var utan tvekan en av 1900-talets de största moraliska gärningar. Det är inget som USA bör skämmas för eller be om ursäkt för. (Via Craig Biddle.)

En reaktion på ”Bill Whittle slaktar vänsterns fantasier

  1. Intressant inlägg. Den satte fingret på något jag bara haft på känn tidigare, nämligen det felaktiga att upphöja civila liv (”fiendens” eller ”de egna”) över soldaters, som om soldater vore mindre värda än andra människor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.