En islamisk lydstat

Igår blev den holländske politikern Geert Wilders tvingad att lämna Storbritannien. Detta på order från regeringen. Wilders skulle besöka Storbritannien eftersom han blev inbjuden av parlamentet som skulle ha en visningen av hans islamkritiska film Fitna.

Varför blev han tvingad att åka hem igen? På grund av hans kontroversiella åsikter. DN:

DEN BRITTISKA regeringen menade att även om Storbritannien är för det fria ordet är Wilders film så extrem att hans närvaro riskerade att röra upp mycket starka känslor i ett land med två miljoner muslimer. I ett brev till Wilders i tisdags varnade [den brittiska inrikesministern] Jacqui Smith för att han inte skulle släppas in.

Detta är följden av eftergifterna till den muslimska världens barbariska reaktioner till Mohammedteckningarna. Många tidningar publicerade bilderna dels i protest mot dessa våldsamma reaktioner dels i försvar för yttrandefriheten. Men de allra flesta avstod i syfte att blidka de extrema muslimerna. Detta stärkte de värsta muslimerna i deras religiösa övertygelse att de har rätt att hota oss alla till tystnad och lydnad.

Har de lyckats med att hota oss alla till lydnad? Med tanke på hur den brittiska regeringen behandlar Geert Wilders, verkar det onekligen så. Det verkar som att Storbritannien har blivit en islamisk lydstat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.