Frederick Douglass berättelse

Debi Ghates föreläsning ”Inspiring Heroes: Great Leaders–Frederick Douglass: From Chattelhood to Manhood, From Slave to Intellectual Leader” som handlar om Frederick Douglass otroligt inspirerande liv och kamp för friheten, finns nu tillgänglig helt gratis.

Så här beskrivs föreläsningen:

The compelling and inspiring story of Frederick Douglass, a leading intellectual in the anti-slavery movement, is revealed in this lecture. Born a slave, Douglass managed to educate himself, grasp the principles and ideas that allowed slavery to succeed in America, identified the way to liberate himself at a very early age and not only freed himself but helped others along the way. He set an ambitious goal of seeing American slavery abolished in his lifetime—and he saw his goal accomplished. A man committed to acting on principle, Douglass’s courage, intellectual honesty and independence propelled him from slave to orator, editor and intellectual leader. In spite of seemingly insurmountable obstacles, including violent opposition and deep-seated racial prejudice from every quarter, Douglass succeeded. His benevolent, persistent, goal-directed and reasoned approach to life will provide inspiration to anyone who understands that a culture can be improved by the advocacy of the right ideas.

För att lyssna på den måste du vara en registrerad besökare av Ayn Rand-institutets hemsida. Men det är gratis och tar bara ett par minuter. Så om du inte redan är en registrerad besökare, se då till att bli det nu, så att du kan lyssna på denna underbara berättelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.