Uppsala här kommer vi!

OK. Tre saker.

1. Idag åker jag upp till Uppsala. Är där till fredag. Om någon vill hänga med mig, någon dag, kan ni nå mig på mitt mobilnummer: 076 246 77 76. Om jag inte svarar, skicka då ett SMS, så ringer jag tillbaka. Jag ”slutar” efter kl 16.

2. Jag har skrivit en insändare om finanskrisen som jag har skickat in i SvD, DN, HD och Sydsvenskan. Men om ni vill kan ni ju ha ögonen öppna. Detta är den första insändaren i en planerad serie på sammanlagt fyra delar. (De senare kommer dock inte att skrivas och skickas in förrän om två veckor, eftersom jag helt enkelt är för upptagen.)

3. Jag vet inte om jag kommer att ha någon tillgång till en dator. Därför kommer jag nog inte att ha någon möjlighet att uppdatera bloggen eller liknande. Om ni ändå vill chansa, kan ni skicka brev till carl.svanberg@gmail.com och fortsätta kommentera på bloggen. Men räkna inte med att de publiceras på direkten.

Ha det!

6 reaktioner på ”Uppsala här kommer vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.