”Anti-Obamanomics”

George Reisman analyserar Barack Obamas ekonomiska politik:

Are the American people being primed to elect as President of the United States a home-grown version of Hugo Chavez, in the person of Barack Obama? This is a question one can come away with after reading “Obamanomics,” the featured article in this last Sunday’s (August 24, 2008) New York Times Magazine. Written by Times’ columnist David Leonhardt, the article provides insight into Obama’s thinking on economics and the economic policies he would be likely to pursue if he were elected President.

Läs hela!

3 reaktioner på ””Anti-Obamanomics”

  1. Jag vet inte om Reisman helt enkelt har bestämt sig för att skriva väldigt långa texter. Jag tror dock att han hellre förklarar för mycket än för lite. Och det är ju alltid bättre att förklara för mycket än för lite. Tack och lov är han inte bara en väldigt bra ekonom, utan också en bra författare och god pedagog. Därför tycker jag att det mesta ändå ”flyter på” när man läser hans långa essäer.

  2. Jo det gör det, men jag har lätt för att bli lite nedslagen när jag börjar läsa och inser att det är en bra bit till slutet. Men jag läste ju hela, så jag klarar mig jag med ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.