Hemsidan läggs ned

Idag lägger jag ned min gamla hemsida. Den har inte blivit uppdaterad på flera år och är, om jag får säga det själv, ganska ful och meningslös vid det här laget. Därför kommer jag att flytta över en del essäer som tidigare fanns på min hemsida till min blogg. Så om ni undrar varför jag publicerar en massa gamla essäer är detta anledningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.