Det bästa?

Det har snart gått tre år sedan denna blogg startades. Jag kan knappt tro det själv. Tiden har verkligen gått fort. Därför funderar jag på att eventuellt släppa en ”best of”-samling. Eventuellt kommer jag då att återpublicera dem i tryck för de som vill köpa via Vulkan. Det finns en del inlägg som är pinsamma. (Inte minst i början då jag fortfarande behövde vänja mig lite vid formatet.) En del är bra. En del som är riktigt bra. Vilka är era favoriter? Kom gärna med era förslag i kommentarerna. Eller maila in dem till mig.

5 reaktioner på ”Det bästa?

  1. Tja, det är ju inte enkelt att svara på, så här på rak arm. Jag tänker spontant på inläggen om Pekka-Erik Auvinen och Pentti Linkola. Sedan tänker jag på det som skrivits om DIM-hypotesen, om inte annat för att det ännu inte finns så mycket information om den.

    Generellt skulle jag säga inlägg som inte bygger alltför mycket på aktuella notiser som efterhand kanske blivit inaktuella. Men skulle tro att ingen har bättre koll på den här saken, än du själv =)

  2. Det finns ju mycket att välja bland. Ett ”tungt filosofiskt” inlägg jag uppskattade var ”Lyckans villkor”. Likaså de där utredningarna om olika dygder du skrev för ett par år sedan. Och så uppskattade jag din uppgörelse med Nathaniel Branden. Likaså ”Direkt från sitt hjärta av hat”. Men det är bara några stycken jag direkt kommer att tänka på.

  3. vad händer med denna best of samling? jag vore definitivt intresserad.. går ju att släppa på print-on-demand nuförtiden så att man inte behöver trycka upp en upplaga i förväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.