Man tackar

Bloggen Bent:

I cirka två veckors tid har den svenska bloggosfären kunnat nominera fram de politiska bloggar som de tycker är bra.

Nu har det blivit dags att presentera nomineringarna för den breda publiken, och göra det möjligt för dig att rösta på just dina favoritbloggar.

För nu finns det en lista att ta ställning för, och nu finns det kandidater som du kan rösta på.

Jag tycker att det är kul att man överhuvudtaget har blivit nominerad. Det tackar jag för. Det gör mig verkligen mer inspirerad att fortsätta bedriva denna blogg. Så återigen, tack!

Vill du rösta på min blogg då kan ni göra det här.

12 reaktioner på ”Man tackar

 1. Hur röstar man? Jag ser bara en lista med bloggar, längst ned på sidan finns en knapp, ”Skicka in”, men jag ser inget fält eller kryssruta där jag kan indikera vilken blogg jag vill rösta på.

  Mvh FH

 2. Till höger om bloggnamnet ska det finnas olika alternativ. Det är så här i alla fall. Allt ifrån Godkänt till Bäst! Jag tror du ska välja ett av alternativen sedan går du längst ned och skickar in.

 3. Ok, jag ser inga alternativ, är det kanske så att man måste registrera sig på sidan, ha en egen blogg eller något liknande?

 4. Jag tror inte det. Inga andra jag känner har rapporterat några problem och de har inte behövt registrera sig. Jag tror det är antingen fel på din skärm, din upplösning eller din browser. Testa med en annan browser till en början.

 5. Det går att rösta nu, tror jag, för jag gjorde det iaf. Men han som gjort sidan har misslyckats på något sätt så alternativen ligger utanför. Minska textstorleken fungerar dock. Jag gissar att det är nåt med att han gjort sidan för IE eller så.

 6. POS om du också har problem att se alternativen, prova gå in på länken Svanberg gav, sedan går du till fliken ”visa” i webläsaren och ändrar textstorleken till ”minst”. Då fungerar det för mig.

 7. Det bör funka nu, hoppas jag. Idioterna som skrivit den där widgeten hade lagt in HTML-koden i databasen, vilket gjorde att det var svårt att hitta var man skulle redigera. Men nu bör det vara fixat. Om det fortfarande är problem, kontakta mig gärna via kontaktformuläret på bloggen och berätta vad ni har för problem.

 8. Omröstningen är klar nu, och Carl kom på tjugoåttonde plats. (Inte *så* illa. Förstaplatsen får väl komma nästa år i stället.)

  Henrik Sundholm hamnade på femtiofjärde plats. Ska väl också gå att förbättra till nästa år. En del hyfsade bloggar, som HAX och Mattias Svensson, slog sig in bland de allra främsta. Kulturrevolution (med Stefan K.) fanns bland de tjugo främsta.

  Vann gjorde Isabella Lund. Om inte annat, så ett slag i ansiktet på ”etablissemanget”! Dessutom gillar jag bildmaterialet på Isabellas blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.