Rekommendationer

Jag vill rekommendera ett gäng artiklar. POS har publicerat ännu en gammal OS-bilaga som heter ”Djupekologi” och den behandlar ”ekosofen” Arne Næss filosofi.

George Reisman har två nya artiklar som jag vill rekommendera. Den senaste ”If Abortion Really Were Murder” behandlar en märklig aspekt i abortmotståndarnas argumentation som jag överhuvudtaget inte har tänkt på tidigare. Den andra ”In Support of The Concept of Intellectual Property” belyser även den en aspekt av frågan som jag inte tidigare har tänkt på.

Don Watkins från Ayn Randinstitutet har skrivit en bra artikel, ”Doing Violence to Free Speech”, om hotet mot yttrandefriheten i USA. Thomas A Bowden, även han från Ayn Randinstitutet, lyckades för övrigt med att få sin artikel ”Deep-Six the Law of the Sea” publicerad i Wall Street Journal. Inte undra på för den är verkligen bra.

Sedan vill jag rekommendera två bloggar som jag upptäckte nyligen. Den första heter Klimatbluffen och den andra heter Klimatsvammel. Namnen säger egentligen allt. På sistone har de sågat DN:s klimatrapportering kraftigt.

En reaktion på ”Rekommendationer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.