Kommentarer

Alla kommentarer måste godkännas av mig innan de dyker upp här på bloggen. En del av er har på sistone kommenterat lite. Men varför har då inte kommentarerna dykt upp? Svaret är att jag av någon anledning inte har fått veta att kommentarerna har kommit. Jag får nämligen email varje gång någon kommenterar på min blogg. Men av någon anledning har det inte kommit några sådana mail på ett par dagar. Så först nu såg jag att folk faktiskt hade kommenterat ett par gånger. OK, en del kommentarer kommer jag inte att publicera i vilket fall som helst (för de är för dumma eller meningslösa). Men ändå. Ville bara underrätta er. Jag ska försöka ta reda på varför jag inte får dessa email.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.