Ny essätävling

Även denna sommar kommer Timbro i samarbete med Captus, att anordna en essätävling.

Uppgiften är som följer: Beskriv hur din favorittänkare hade tagit sig an – kritiserat, analyserat eller löst – någon av vår tids frihetsinskränkningar. Du bör utgå ifrån en liberal frihetsdefinition (Se exempelvis liberalismen.com), men får gärna använda tänkare från andra idétraditioner i de fall du finner dessa ha en bättre samhällsanalys eller lösning på den konkreta frihetsinskränkningen. Skriv en essä på 8 000 – 12 000 tecken. I vinstpotten finns 10.000 kronor till segraren, 5.000 kronor för andraplats och 2.500 kronor för tredjeplats. Sista insändningsdag är den 15 augusti.

Mattias $vensson skriver mer om tävlingen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.