David Zucker vs James Baker

David Zucker, mannen bakom filmer som Titta vi flyger! och Nakna pistolen har ju på sistone lagt sig i politiken. I förra kongressvalet gjorde han, för de som missade det, denna roliga film. Och nu har han producerat ännu en film där han kritiserar ISG:s slutsatser. Filmens rubrik skulle kunna vara ”Pragmatism in Action” eller ”Appeasement in Action”. Jag tycker att den är klockren. Det enda tragiska med detta är att detta är egentligen inget nytt. Detta är trots allt hur USA:s utrikespolitik har sett ut i Mellanöstern under de senaste femtio åren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.