Reklam

Vad sägs om samtliga anföranden i DVD-format: ”9/11—One Year Later: Why America Is Losing the War!”, ”The Israeli-Palestinian Conflict … What Is the Solution?”, ”America Under Attack: What Would the Other George Do?”, ”Why Do They Hate Us?”, ”America vs. Americans”, ”9/11—Two Years Later: Why America Is Still Losing the War!”, ”The Morality of War”, ”The Failure of the Homeland Defense: The Lessons from History”, ”Neoconservatives vs. America: A Critique of U.S. Foreign Policy Since 9/11”, ”America’s Foreign Policy: Self-Interest vs. Self-Sacrifice”, ”Free Speech and the Danish Cartoons”, ”Democracy vs. Victory: Why the ”Forward Strategy of Freedom” Had to Fail” och, sist men inte minst, ”Faith and Force: The Destroyers of the Modern World” av Ayn Rand på CD. Nu kan du köpa allt i ett paket från aynrandbookstore.com för endast 95 dollar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.