Ayn Rand intervju

Det finns, tro det eller ej, en hel del som jag har på hjärtat just nu. Men jag kan inte finna orden eller tiden för att säga det. Återkommer därför med det så fort jag kan. Förhoppningsvis till helgen. (Har nämligen en tenta imorgon.) Jag vill dock få sagt detta innan jag återgår till dagens aktiviteter: någon har lagt upp Phil Donahues intervju av Ayn Rand på YouTube. Jag har inte haft tid att se den själv, så upptagen jag är, men jag tänkte att den kan kanske vara intressant och underhållande. Ni kan se den här. Och ja, jag kommer att bli online på ICQ/MSN imorgon igen (för de av er som bryr sig).

6 reaktioner på ”Ayn Rand intervju

  1. Tack så mycket för länken! När jag började min självutbildning i liberal teori för vääääldigt många år sedan (dvs för typ 10 år sedan) beställde jag en massa material från Laissez Faire Books, inklusive en VHS-kasett av Phil Donahues intervjuer med Ayn Rand och Milton Friedman. Problemet var ju dock att amerikanska och europeiska VHS-utrustningar (DVD fanns inte på den tiden) var väsensskilda, vilket innebar att jag inte kunde se på det.

    Nu har jag då iallafall fått se en av Randintervjuerna. Jag har läst mycket av henne (både fiktivt och ickefiktivt), men det var första gången jag fick höra hennes röst.Hennes ryska brytning var inte alls så tydlig som vissa påstått att den var. Och hon hanterade frågorna från Donahue och publiken precis så bra som jag hade förväntat mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.