Uppdatering

POS har genomfört uppdateringar på sin hemsida. Det handlar om ett par PS (som det här). Men även en helt ny artikel om immaterialrätten. Som vanligt är det mycket läsvärt.

Jag har även ändrat lite på min blogg. Jag har bland annat gjort några av mina egna favoritessäer tillgängliga här till höger.

Mina kompisar Robert och Fredrik har startat en ny blogg: Random Walk. Jag har inte haft tid att lusläsa deras inlägg, men då jag känner dessa människorna är jag säker på att alla deras inlägg kommer att besitta något underhållningsvärde. Men för att ge er en känsla av vad ni kan förvänta er från dessa herrar, läs detta, detta och detta. Ah va fan, läs HELA bloggen! Det är värt det. :)

PS: Till de som undrar varför jag inte är på ICQ/MSN är svaret enkelt. Jag har varit så upptagen på sistone att jag ändå inte har haft ork eller tid för att prata, och då känns det bara dumt att ge det intrycket genom att vara ”online”. Jag återkommer när jag har mer tid. Skicka email (eller ring) om ni ”måste” prata med mig, så svarar jag så snabbt jag kan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.