Economics in One Lesson

Henry Hazlitts klassiker är en väldigt stor favorit hos mig. Detta är en väldigt bra och lättläst bok i ämnet nationalekonomi. (Det finns brister i den men de är sett till det stora hela obetydliga.) Om våra politiker hade läst, förstått och tagit till sig innehållet i denna bok, då skulle merparten av deras dåliga ekonomiska politik aldrig genomförts. Numera finns den tillgänglig på Internet i PDF-format. Väldigt angenämt. Numera finns det alltså inga ursäkter för människor som är alldeles för snåla för att betala för sitt eget exemplar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.