5 reaktioner på ”Ur ”dagens” (060825) Metro

 1. Det är stor betydelse om avskaffa anställningskyddslag och kollektivavtal.
  Jag tror inte hjälp så stor slopa arbetsgivareavgigt för under 20 år och halv arbetsgivare för 20-24 år. Staten mutar företag för att ta anställa handikapparbetare genom lönebidrag, det ser inte stor resulat. Dom företager vill inte ta anställa handikapparbetare med lönebidrag som staten försöka att muta företager.
  Jag tror företager hellre ta anställa handikapparbetare utan anställningskydd än lönebidrag.

 2. Jo, Jag berättar för er ett bra mening:

  Ådalen 1931 hände militär dödar dom fem arbetare, därför dom fem arbetare förbannade på arbetgivare som vill sänka lön för att rädda sin företag från konkurs och skapar arbetslösa.

  Det är bättre behålla jobb än vara arbetslös!!!

  Socialdemokrati fixerar på Ådalen 31 och många fattiga under 30-talet och gör argument skyller på kapitalist är skydlig Ådalen 31 och 30-talet kris.

  Jag säger det är inte kapitalists fel utan 1930-talet var grund av extrem låg konjunktur påverkar att skapa fler fattigdom och lägg ner företager och arbetslösa.

  1940-talet har lyckas minskar fattigdom och fler nya jobb grund av har gått vänd upp konjunktur, då det var USA och Europa närmare till kapitalists än USA för idag och då Sverige och USA som hade 15-20% i skattetryck under 40-talet jämför med idag har HongKong runt 19% skattetryck och USA har 28% i skattetryck.

  Det var samma sak Socialdemokrati styrde Sverige före val 1991, då Sverige gick mycket dålig ekonomi som sjunker 1% BNP 1991, och skapade fler arbetslösa och många företager hade konkurs. Det var grund av låg konjunktur.

  Sosse har aldrig skyller på tidig av 1900-talet eller 1940-talet fokus på problem under 1930-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.