Yes!

Läste alldeles nyss att en av de misstänkta terroristerna har blivit ihjälskjutna i Storbritannien.

Dick Erixon:

Sky News rapporterar att polisen i London bekräftar att en terroristmisstänkt skjutits till döds i tunnelbanan. Med tanke på att ögonvittnen som intervjuats av Sky berättar att flera poliser ingrep samtidigt och koordinerat mot den misstänkte, framstår spaningsarbetet som effektivt. Och polisen har haft order om att skjuta hellre än att låta misstänkta självmordsbombare smälla av sina bomber. Terroristexpert som just nu intervjuas utgår ifrån att man skjutit den misstänkte i huvudet, eftersom ett skott i benet eller magen ger den skjutne tid att utlösa bomben. ”De som uppträder totalt hänsynslöst, måste bemötas på samma sätt”. Hear, hear.

:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.