Han var en GOD muslim

Times:

On his last visit to relatives in Pakistan this year, one of the London bombers, Shehzad Tanweer, boasted of wanting to die in a revenge attack over the way Muslims are treated.

Vilka muslimer? Var då? Behandlade på vilket sätt?

While his family in Leeds had no idea about his suicide mission, Tanweer confessed to his cousin his ambition to become a “holy warrior”. At his father’s home village 30 miles from Faisalabad, Mohammad Saleem described yesterday how Tanweer, 22, hero-worshipped Osama bin Laden.

OK, så Usama bin Laden är hans stora hjälte. Men Usama bin Laden vill ju etablera ett styre som innebär ett systematiskt förtryck av allt och alla, där det inte finns någon religionsfrihet, yttrandefrihet, etc (se bara på Talibanernas Afghanistan). Hur muslimer blir behandlade av andra muslimer tycks inte störa det här Usama-wannabe-fjanten.

Mr Saleem supported his cousin’s bombing at Aldgate station which killed seven people, saying: “Whatever he has done, if he has done it, then he has done right.” He recalled how Tanweer argued with family and friends about the need for violent retaliation over US abuse of Muslim prisoners in Guantanamo Bay.

Så vår lille Usama-wannabe ville hämnas för att USA i självförsvar arresterade al-Qaida-krigare, talibaner och andra terrorister. Dvs han vill hämnas på USA därför att USA i självförsvar arresterar människor som var skyldiga till massmord av oskyldiga amerikaner eller som tänkte göra sig själva skyldiga – och som oavsett vilket bar ett moraliskt ansvar för allt dödande. Detta säger ju en del om hur muslimer ser på det här med rättvisa…

Tanweer was no stranger to the village of Chak No 477, where his grandfather and several cousins live. During his last trip, the college dropout was visited by another of the bombers, Mohammad Sidique Khan. They are said to have met a known al-Qaeda activist who has since been jailed for bombing a church. “Whenever he would listen about sufferings of Muslims he would become very emotional and sentimental,” Mr Saleem said.

Vad är det för muslimers påstådda lidande han blev så upprörd över? Det faktum att en Al-Qaida ”aktivist” hamnade i fängelse för terrorism? Jag tror för övrigt inte att han fäller några tårar över hur muslimerna blir behandlade om hans stora hjälte, Usama bin Laden, får som han vill.

“He was a good Muslim . . . he also wished to take part in jihad and lay down his life. After Tanweer’s death, more than 2,000 villagers turned out to pray for him.

Så 2000 muslimer bad för honom därför att han var en god muslim eftersom han mördade oskyldiga människor!

Denna korta artikel säger allt om islam och dess extrema anhängare: De är religiösa fanatiker, galningar, bestämda på att mörda allt och alla som står i vägen för deras totalitära islam. De slåss inte som ”hämnd” för någon orättvisa. De vet inte ens vad rättvisa är.

2 reaktioner på ”Han var en GOD muslim

 1. Anders said…
  Det är ju väldigt bra att du inte generaliserar, det uppskattas verkligen.

  ”…därför att USA i självförsvar arresterar människor som var skyldiga till massmord av oskyldiga amerikaner..”

  Jag skulle gärna vilja se källor på att Guantanamo-fångarna har gjort sig skyldiga till massmord.

  ”..eller som tänkte göra sig själva skyldiga..”

  Eh, Så du menar att man ska arrestera människor och hålla dem fängslade utan rättegång för att dem kanske i framtiden begår brott. Jo, det vore ju bra att använda en beprövad taktik, jag menar, om det duger åt nazi-tyskland borde det ju duga åt USA?

  ”..och som oavsett vilket bar ett moraliskt ansvar för allt dödande…”

  Moraliskt ansvar? för att dem är muslimer eller araber?
  Eller kanske bara helt enkelt för att de inte är kristna konservativa människor från väst?
  Återigen är det väldigt bra att du inte generaliserar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.