Har du tråkigt idag?

Här får ni några tips:

Om ni registrerar er som besökare på aynrand.org, så kan ni lyssna på ett intressant anförande av dr Gary Hull som heter ”Antitrust Is Immoral”. Det handlar mycket riktigt om varför antitrustlagstiftningen är moralisk. Det finns för övrigt också ett annat väldigt intressant anförande av dr Leonard Peikoff som heter ”Why Should One Act on Principle?”. Jag rekommenderar båda två.

Det objektivistiska radioprogrammet Prodos.com har många nya program värda att lyssna på. Av de nya programmen är intervjun med James Valliant, som nyligen kom ut med en bok som heter The Passion of Ayn Rand’s Critics, ett av de kanske mer intressanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.