Bloggen tar en OCON-paus

Denna och nästa vecka kommer jag att sakta ned på bloggandet. Dels för att jag har en del andra projekt som jag måste slutföra inför nästa vecka då reser till Objectivist Summer Conference 2018. Dels för att jag har noterat att ytterst få besöker min blogg under den här perioden av året, så jag vill inte lägga för mycket arbete på texter som ingen har någon “brådska” att läsa. Jag funderar dock på att ge dagliga video uppdateringar från OCON 2018.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.