Sexuellt dilemma?

Fråga: ”Jag [en kvinna] är [sexuellt] undergiven. Samtidigt skapar detta ett litet dilemma, jag är inte alltid bekväm med att säga vad jag tycker om att göra… Jag känner mig ofta sexuellt otillfredsställd… [Vad ska jag göra?]”

Eftersom du är kvinna kan jag förstå om du, under ideala omständigheter, får ut mest av sexet som undergiven. Men under mindre ideala omständigheter kan jag också se hur detta leder till ett dilemma.

Problemet är att kvinnor som undergivna är ofta inte obekväma med att ställa krav. Ett annat problem är att även om de inte känner sig obekväma med att säga vad de vill ha, så har kvinnor (och män) normalt sett ingen lust för att ge ”lektioner” mitt i allting.

Tyvärr finns det inget alternativ. Män kan inte läsa dina tankar, de kan inte veta vad du vill ha eller behöver sexuellt för att kunna bli tillfredsställd. Så du måste kanske ge dem ”lektioner”.

Du bör vara självisk när det kommer till sex. Du bör också vara rationell. En aspekt av rationalitet är att man respekterar kausalitetslagen; man kan inte förvänta sig bra sex utan att göra vad som krävs för att få det. Så om det kräver att du ger ett par lektioner, då är det vad som krävs.

Du ska naturligtvis inte behöva avbryta sexet, varje dag, för att ge lektioner. Det ska räcka med en eller två gånger. Sedan får du, bokstavligen, lämna det i hans händer. Om han bryr sig, då kommer han göra sitt bästa för att försöka tillfredsställa dig enligt dina önskningar. Om han inte bryr sig, då vet du att han ändå inte är värt ditt besvär, att han inte är något att ha.

Sex är ett alldeles för stort värde för att du ska osjälviskt ge upp det. Så säg vad du vill ha, vad du behöver och investera i att ge din älskare ett par lektioner. Det är en investering som, om han lyssnar och lär sig, kommer att betala tillbaka sig själv många gånger om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.