Två föreläsningar

Dr Willie Soon och dr Keith Lockitch höll två föreläsningar och en paneldiskussion om klimatfrågan i april, ”A Critique of Climate Change Science and Policy”.

I somras höll också Yaron Brook tre föreläsningar om finanskrisen, ”The Financial Crisis: What Happened and Why”. Jag tror att jag har länkat till denna förut, men för de som har missat det vill jag passa på att uppmärksamma den här igen.

Jag har en del reservationer, men det är bara småsaker därför tänker jag inte kommentera dem. På det stora hela tycker jag att båda föreläsningarna är väldigt bra. Och om ni tycker detsamma, se då till att sprida kännedom om dem till så många som möjligt.

6 reaktioner på ”Två föreläsningar

  1. Är det någon mer än jag som stör sig på att ljudet på alla föreläsningar från The Ayn Rand Institute är så dåligt?

      • Volymen är så låg att jag måste skruva upp den till max och nästan luta mig mot högtalaren för att höra allt.

      • Har du övervägt att det kan vara dina högtalare som är för svaga eller också dina öron? Jag försöker inte göra mig lustig, det är en seriös undran. För jag har i alla fall inte några svårigheter med att höra. Oavsett orsaken är det i alla fall synd att du har sådana svårigheter. Kanske du ska skriva ett vänligt brev till ljudteknikerna på ARI?

  2. Alla andra former av ljud från min dator jag har jag inga som helst problem med att höra. När jag skruvar upp volymen för att lyssna på föreläsningar så måste jag efteråt skruva ner den igen för att alla andra ljud inte ska vara öronbedövande.

  3. Wolfenstein, jag har heller inga problem med ljudet på deras föreläsningar. Kan det vara ljudet på mediaspelaren som är nedskruvat i botten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.