Metallicabiljett

Är det någon som vill se på Metallica med mig nu på måndag (den 20 juli) i Köpenhamn? Jag har i sista minuten fått en biljett över och vill gärna ha sällskap. Jag ger inte bort biljetten – det har jag inte råd med – men jag säljer den till samma pris som jag köpte den för. Är ni intresserade? Hör då gärna av er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.