”Eco-Sanity”

Numera finns hela boken ”Eco-Sanity: A Common-Sense Guide to Environmentalism” av Joseph L Bast, Peter J Hill och Richard C Rue ute på Internet. Helt gratis. Boken undersöker och vederlägger en massa hysteriska påståenden från miljörörelsen. Det finns ingen cancerepedemi orsakad av ”giftiga kemikalier”, den globala uppvärmningen är inget hot, avskogningen är ett överdrivet problem, ”surt regn” likaså. Etc. Boken är nästan 15 år gammal, men förvånansvärt mycket är fortfarande aktuellt. Om du inte redan hade skäl att tvivla på miljörörelsen, kommer du definitivt att få det efter du har läst den här boken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.