Ny sajt: Atlas Shrugged

ARI har startat en ny sajt för de som inte har sett det ännu. Den är helt tillägnad Ayn Rands bok Atlas Shrugged. Hemsidan har många bra saker. Som t ex flera timmar lång analys av boken av Onkar Ghate, en flera timmar lång analys av John Galts tal också av Onkar Ghate, artiklar som ”The Dollar and the Gun” av Harry Binswanger och ”Why Businessmen Need Philosophy” av Leonard Peikoff. Och mycket mer. Sprid ordet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.