Mänskliga rättigheter finns visst!

Andrew Medworth har skrivit en jättebra artikel där han argumenterar emot James Bartholomews synpunkt att det finns inget sådant som mänskliga rättigheter. James Bartholomews argument är väldigt intressant eftersom det illustrerar så tydligt innebörden av de två dominerande perspektiven på den kanske viktigaste frågan inom filosofin: relationen mellan våra begrepp och verkligheten. Medworth visar inte bara på allt detta, och vad som är fel med dessa positioner, utan även vad det sanna och rationella filosofiska alternativet ligger i. Läs hans underbara blogginlägg här. (HT: POS.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.