3 reaktioner på ””Mer om oskrivna blad”

  1. POS: När jag läste Runebergs kommentar på hans hemsida uppfattade jag det inte heller som att han hade illvilliga avsikter. Så om du eller Runeberg (eller någon annan) trodde att jag trodde att Runeberg menade något illa, då ber jag om ursäkt för att ha gett det intrycket. Kort sagt: jag menade inte heller något illa! :D

  2. Mer generellt: att ha svårt att ”greppa något” – vilket inte ens verkar vara fallet i Runebergs fall – är ju inget omoraliskt eller elakt i sig. Jag har ofta svårt att greppa en del saker. Många har svårt att greppa en del saker.

    När jag skrev att han kanske hade svårt att greppa teorin, syftade jag på samma mening i samma artikel, som du själv hängde upp dig på. Men nu när jag vet att han dessutom har fått sin allergi gentemot metaforen från Steven Pinker vet jag med säkerhet att hans sätt att uttrycka sig inte var illvilligt menat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.