Det var bättre förr.

Före socialismen i sjukvården. Dagens huvudinsändare i SvD, skriven av Klas Rosengren, f d överläkare, klinikchef på Sahlgrenska sjukhuset, Göteborg, är väldigt bra.

Det Sverige som indoktrinerar sina medborgare att vi har ”världens bästa sjukvård” och som vänjer sina patienter vid många timmars, dagars, veckors, månaders och års oändlig väntan, utan pardon. Vi lite äldre, som var med före 1970-talet, vet förstås att då var den svenska sjukvården ungefär som den nuvarande franska – den fungerade utan köer!

Det var före den tiden planekonomi av sjukvården infördes av Askling och Palme med flera. Det var före den tiden då sjukvården arbetade med olika ackord och som inte leddes av tiotusentals tjänstemän och politiker.

Läs hela!

2 reaktioner på ”Det var bättre förr.

  1. Det finns många olika orsak, t.ex staten spender massor pengar till flyktning som försörja sig med bidrag. Om staten ger inte pengar till invandrare samma standard som svenska, det skulle bättre sjukvård än idag är det så.

    Faktisk är INTE invandrares fel utan invandrare politik är absolut fel, därför Sverigedemokrati har gått framgång grund av många svenska är arga på politiker gör fel invandrars politik som spender mycket pengar och sjukvård blir försämre.

    Självklart är jag för fri invandrar utan bekostnad för skattebetalare, t.ex invandrare kommer hit Sverige och letar efter jobb utan bidrag från staten.

    Laissez faire Kapitalist gör lösa problem på alla!
    T.ex sluten av 1800-talet åker vi till USA och letar efter jobb utan något problem och bidrag av staten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.