Dagens last

Rädda hyresrätten. Via Stefan Karlsson kom jag över denna trevliga sida. Tack för det tipset!

IPCC manipulerar. Per Welander från Moderna myter avslöjar hur IPCC manipulerade med statistiken när politikerna och byråkraterna skulle redigera den senaste rapporten för ”policymakers”. Det är som bekant på basis av denna rapport som den ”vetenskapliga” delen ska formuleras. Det vill säga ”vetenskapen” ska anpassas efter manipulerade slutsatser formulerade av byråkrater och politiker!

George Reisman drar sitt strå till stacken. Alla vänner till frihet, kapitalism, förnuftet och människan bör göra vad de kan för att bekämpa miljörörelse. Till de som inte vet vad de ska göra för att bidra till denna kamp har jag ett tips: läs vad ekonomen och objektivisten George Reisman har att säga om miljörörelsen. I synnerhet bör de läsa, som ett absolut minimum, Reismans essä ”The Toxicity of Environmentalism” och hans senaste blogginlägg ”The Environmentalist Noose Is Tightening”. Och sprid kännedom om dessa essäer till era vänner och bekanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.