12 reaktioner på ”Är det inte det en sak…

  1. Linus: Hur lösa Nordkoreakrisen? I en rationell värld hade detta problem aldrig uppstått, eftesom man aldrig hade tillämpat pragmatism, som har lett oss dit vi är idag. Men nu är vi där vi är. Så vad är då lösningen? Lösningen är enkel. Börja med att bomba sönder landets kärnvapenprogram. Inför sedan sanktioner. Dra in allt bistånd och sluta föda regimen. Då kommer den snabbt att kollapsa av sig själv. Som alla andra kommuniststater är detta land praktiskt taget oförmöget att försörja sig själv. Det är helt beroende av andra. Det parasiterar på det semi-kapitalistiska väst såväl som det semi-kapitalistiska Kina.

  2. Snarkus: De där galna muslimerna. Här är ett tips: flytta till ett land som bygger på era ondskefulla värderingar, om det nu är så jävla hemskt här i väst. Ska, förresten, jag som Macanvändare känna mig hotad av detta? Hmm…

  3. Jag föreslår att Nordkoreakrisen löses på samma sätt som sådana kriser alltid löses: genom att världssamfundet ställer sig upp som en man och säger ”aja, baja”.

    (Inte allvarligt menat. Carls lösning är den rätta.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.