”The Decline and Fall of American Conservatism”

Jag har tidigare sagt att de neokonservativa och de konservativa i allmänhet i grunden är anti-Amerika och anti-business. Jag hänvisade då bland annat till tal av Yaron Brook, men då man måste betala för att kunna lyssna på dem kan jag förstå att en del som inte är genuint intresserade avstår från att ta del av dem. Men nu har de inga ursäkter längre. C Bradley Thompson har i det senaste numret av The Objective Standard med en artikel. Den heter ”The Decline and Fall of American Conservatism”. Som titeln antyder ges det ingen smickrande beskrivning av den amerikanska konservatismen. Läs den. Det är en ganska lång artikel, men den är värd er tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.